Ystävänpäiväkortti

Mikä kuvastaisi tunteitasi paremmin, kuin ystävänpäiväkortti, joka esittää sydäntä tai rakastunutta pariskuntaa? Ystävänpäiväkortit on valmistettu paperista ja ne taittuvat vaivattomasti kirjekuoreen – saat lisäksi mukana käyttämättömän kirjekuoren, jota voit käyttää kortin antamiseen.

 

 

Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta. Kyseinen juhlapäivä on todella vanha – sitä on vietetty jo antiikin Rooman aikaan. Viralliseksi juhlapäiväksi se on nimetty kuitenkin vasta 1500-luvun Englannissa.

Yhdysvalloissa ystävänpäivä on todella iso juhla, ja kuten muuallakin maailmassa, myös USA:ssa ystävänpäivä on enemmänkin rakastavaisten päivä. Suomi on tässä asiassa hieman erilainen, sillä täällä juhlapäivä on pyhitetty enemmänkin ystävien muistamiseen.

Ystävänpäiväkortit kuuluvat olennaisena osana ystävänpäivän juhlintaan. Joulun ohella se onkin yksi vuoden suurimmista korttijuhlista. Tänä vuonna voit yllättää ystäväsi ja rakkaimpasi hieman erilaisella kortilla – esimerkiksi sydämenmallinen pop up -kortti on täydellinen ystävävänpäiväkortti, joka välittää tunteesi varmasti oikealla tavalla.