Syntymäpäiväkortit

Onnittele päivänsankaria upealla syntymäpäiväkortilla. Pop up -malliset syntymäpäiväkortit mahtuvat helposti kirjekuoreen – vaikka ei uskoisi, kun katsoo vaikka jääkiekkoilija- tai viikinkilaivakortin monimutkaisia yksityiskohtia.

Kortin mukana tulee yksi käyttämätön kirjekuori. Ilmainen toimitus ja täysi 14 päivän palautusoikeus. Yli 3 kortin tilauksista 20% alennus!

 

Verkkokauppamme kautta voit tilata syntymäpäiväkortit netistä esimerkiksi seuraavilla kriteereillä:

  • Kaikille soveltuva syntymäpäiväonnittelu esimerkiksi syntymäpäiväkakun tai lahjapaketin muodossa
  • Saajansa mielenkiinnon kohteiden mukaan valittu kortti. Onko päivänsankari esimerkiksi innokas jääkiekkoilija tai musiikin harrastaja? Tässä tapauksessa kortiksi soveltuu jääkiekkoilija tai kitarakortti. Entä onko vuosia täyttävä henkilö viherpeukalo tai ornitologi? Heille voit antaa ankkakortin tai lootuskukkaa esittävän kortin.
  • Voit vannoa myös palavaa rakkautta sydänkortin muodossa. Onhan syntymäpäiväsankari ansainnut räiskyviä tunteita syntymäpäiviensä kunniaksi.

 

Toivon mukaan syntymäpäiväkorttivalikoimastamme löytyy näin sopiva vaihtoehto niin 1-vuotiaalle kuin seniorikansalaisellekin – muistaa vain korttia valitessa pitää hieman pilkettä silmäkulmassa.

Kaikkien syntymäpäiväkorttien hinta on 5,90 euroa.