Onnittelukortit

Onnittelukortit, jotka ovat jo itsessään pieniä lahjoja. Ihastuta musiikin ystävää kitaralla, lätkänpelaajaa jääkiekkoilijalla tai alleviivaa juhlan humua ilmapalloja pursuavalla lahjapaketilla. Saat tilauksen mukana kirjekuoren, jota voit käyttää juhlapäivänä kortin antamiseen.

Tuotteilla on täysi palautusoikeus ja niiden toimituskulut ovat ilmaiset. Kaikkien onnittelukorttien hinta on 5,90 euroa – ja muista, että yli 3 korttia tilaavat saavat automaattisesti 20% alennuksen.

 

 

Verkkokauppamme avulla voit tilata onnittelukortit netistä suoraan kotiovellesi. Tilanteeseen soveltuvan kortin voit valita monella eri perusteella:

  • Mielititetyllesi voit antaa sydäntä tai pariskuntaa esittävän kortin, lähes juhlasta riippumatta. Sydän soveltuu hyvin myös vanhemmille annettavaksi – samaten lähes juhlaan katsomatta.
  • Intohimoiselle harrastajalle voit antaa lajiin liittyvän kortin – pienellä mielikuvituksella lajin rajat hämärtyvät, kun voit antaa esimerkiksi viikinkilaivakortin soutua harrastavalle ystävällesi.
  • Äläkä unohda kaikille soveltuvia onnittelukortteja: kakku ja ilmapalloja pursuava lahjapaketti soveltuvat hyvin niin syntymäpäiväonnitteluihin kuin esimerkiksi eläkkeelle jäävän työkaverin onnitteluihin.

 

Tilanteeseen sopiva onnittelukortti hyvällä onnittelutekstillä varustettuna lämmittää aina saajansa mieltä. Kortteihin mahtuu hyvin tekstiä keskeltä aukeavan luomuksen viereen – ja pitempää viestiä voi jatkaa kortin takakanteen.